Register

HELP!!! - After upgrade rom I lost Baseband.

This is a discussion on HELP!!! - After upgrade rom I lost Baseband. within the Galaxy Nexus OS forums, part of the Galaxy Nexus Forum category; Hello all, I have a huge problem now. After upgrade the rom via OTA from 4.0.4 to 4.1.1 sometime I lost the mobile signal than ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Milky Way
    Member #
    11068
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7

    HELP!!! - After upgrade rom I lost Baseband.

    Hello all,

    I have a huge problem now. After upgrade the rom via OTA from 4.0.4 to 4.1.1 sometime I lost the mobile signal than I decided to downgrage it to 4.0.4 back. The procedure passed sucessful, but after that I lost the baseband.

    I return to 4.1.1 and got the same problem. Now my Galaxy Nexus does not have Baseband and also EMEI. Please see in the picture.

    Anybody can help me?

    Screenshot_2012-09-28-16-25-34.jpg
    Screenshot_2012-09-28-16-32-35.jpg
    Screenshot_2012-09-28-16-32-47.jpg
    IMG_20120928_213923.jpg
    Last edited by BMH; 09-28-2012 at 10:08 AM.

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Milky Way
    Member #
    15288
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    aw , i dont know about this , i cant help u sorry...

  4. #3
    Milky Way
    Member #
    15290
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    India
    Posts
    2
    It happens sometimes, I upgrade to ICS 4.0.4 it was like nightmare, too much of problem. Then I did 3 times repair from PC suite, finally I got fixed, not issue now. Try repairing and do factory reset after repairing, might help.

    Don’t forget to take the backup of your important files, data, contact, message n all that.

    Best of luck with your thing!

  5. #4
    Rescue Squad
    Member #
    6644
    Liked
    147 times
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    582

    Re: HELP!!! - After upgrade rom I lost Baseband.

    Do you have the Verizon it gsm version?


    Cellar Door

    "Who are you people and where is my horse?"
    We have nothing to fear, but running out of beer


  6. #5
    Milky Way
    Member #
    11068
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Nemo Aeternamn View Post
    Do you have the Verizon it gsm version?
    I am using the GSM version

  7. #6
    Rescue Squad
    Member #
    36
    Liked
    979 times
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    The Left Coast
    Posts
    7,185
    Locked state-unlocked means your bootloader is unlocked. I take it that you are rooted as well?






    Before you flash anything can you get back to stock? How to get back to stock using Odin



    Have you backed up your files and pictures? I see too many desperate cries for help recovering deleted priceless pictures with no solution.

    Need to hard reset? How to Hard Reset-Factory Data Reset.

  8. #7
    Milky Way
    Member #
    11068
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by paul_gyver View Post
    Locked state-unlocked means your bootloader is unlocked. I take it that you are rooted as well?
    I have got understanding this. Thank you.

    Anyone can HELP me to fix this problem?

  9. #8
    Milky Way
    Member #
    10490
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    If you've rooted your phone, try flashing new Radio

    Look this topic
    [Radio] (GSM) Galaxy Nexus I9250 Baseband dumps collection & discussion - xda-developers

  10. #9
    Milky Way
    Member #
    11068
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Kenan29 View Post
    If you've rooted your phone, try flashing new Radio

    Look this topic
    [Radio] (GSM) Galaxy Nexus I9250 Baseband dumps collection & discussion - xda-developers
    I had flash some new radio rom but it could not fix? Hmmm.

    Anyone have new ideas to fix it?

  11. #10
    Milky Way
    Member #
    16439
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    6
    Flash the radio and clear cache partition and dalvik cache as well. it might take a few minutes for the radio to pick up if it's showing that you have a baseband in about phone.
    let us know

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. baseband upgrade anyone
    By metzie in forum Galaxy Nexus General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-2012, 10:28 AM
  2. [HELP] Galaxy Nexus gsm baseband unknown :(
    By dhuberto in forum Rescue Squad
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2012, 10:48 PM
  3. Scrapbook content lost after Jelly Bean upgrade
    By dp001 in forum Galaxy Nexus Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-22-2012, 05:10 AM
  4. Baseband Version Unknown
    By krouger in forum Rescue Squad
    Replies: 7
    Last Post: 06-02-2012, 08:40 PM
  5. Replies: 13
    Last Post: 02-22-2012, 05:04 PM

Search tags for this page

baseband missing after flashing rom
,
baseband unknown fix
,
fix baseband unknown
,
fix missing baseband
,

galaxy nexus baseband

,
how to fix baseband missing in galaxytab 7 cm9 rom
,

i lost my baseband version

,
i9250 baseband fix without box
,

i9250 baseband repair

,

i9250 unknown baseband

,
nexus i9250 baseband radio problem
,
no baseband on verizon galaxy nexus
,
restore missing baseband verizon galaxy nexus
,
samsung galaxy nexus unknown baseband
,
unknown baseband after update
Click on a term to search for related topics.